Thursday, December 27, 2012

ABNORMYNDEFFECT REVIN IN FORTA



Grinderii de la Abnormyndeffect dupa aproximativ jumatate de an de absenta pe scena  de curand s-au urcat pe baricade si impreuna cu cei doi noi vocalisti Vick si Nicu sunt gata de “batalia” de pe 13 ianuarie 2013 Death Morozz Action IX. Mai mult decat atat tot in 2013 pe 25 februarie trupa implineste 10 ani de la primul lor concert, pe atunci sub denumirea Butchers. Tot in primele luni ale noului an baietii vor lansa cel de-al 2-lea album numit “Curtea Suprema” care va contine 8 piese (2 din ele le cunoasteti deja). De asemenea vor urma si o serie de concerte atat in tara cat si in Romania, Ucraina. Daca sunteti gata de terapia cu polyrhythmic grindcore atunci veniti la concerte, cumparati albumul si sustineti miscarea impreuna cu noi. Pana atunci Sarbatori fericite tuturor!




Tuesday, December 25, 2012

DEATH MOROZZ ACTION IX 13.01.2013

 Dragi prieteni iubitori ai muzicii extreme din Moldova.
 Cu ocazia supravietuirii marelui "Armagedon" formatia AEON OF DEATH va invita la lansarea noului lor album "Reborn" si noul Videoclip la piesa "Wake Up",de asemenea veti avea posibilitatea sa procurati albumul in format fizic. Evenimentul va avea loc in cadrul legendarului festival Death Morozz Action partea a IX-a. Sunet calitativ GARANTAT !!! In sustinerea trupei vor participa:
ALIVE
INFECTED RAIN
ABNORMYNDEFFECT

Pretul - 80 lei
Inceputul - 19:00
Local - ALBION

Va asteptam la primul  dezmat din noul an inpreuna cu cele mai de vaza formatii de muzica grea al republicii nostre micute.
Sustinerea voastra conteza ! Ne vedem acolo \m/

P.S.
"ABNORMYNDEFFECT vor evolua intr-o formula noua, de 5 membri. Vocalul trupei, Mircea, s-a mutat cu traiul in Franta fapt care face imposibila activitatea lui in trupa. In locul lui am recrutat doi vocalisti noi, si deja suntem pregatiti in plina forta pentru anul care vine. Va indemnam sa va spargeti capurile in continuare fredonand acelasi grindcore radical si furios semnat de subsemnatii" ABNORMYNDEFFECT

Wednesday, December 5, 2012

OBLITERATE "Superboring"



 Obliterate este o trupa grindcore/death metal din Slovacia. Formati inca din 1992 acestia au scos mai multe demo-uri, split-uri, un EP si 3 albume. De mentionat este faptul ca desi de-a lungul existentei trupa a suferit mai multe schimbari de line-up, printre care si regretabila moarte a chitaristului Boris in 2006, trupa a reusit sa-si revina si continua sa faca metal. Anul asta au scos cel de-al 4-lea full-lenght numit “Superboring”. Albumul este constituit din 6 piese care nu sunt deloc plictisitoare ci dimpotriva ard cu napalm. Superboring este un material brutal, agresiv si realizat foarte bine tehnic. Riff-urile ametitoare ale chitarilor si tehnicitatea tobelor ofera  o auditie crancena, pe alocuri se pot observa si pasaje mai melodice. Vocalul violent insa este perfect imbinat cu celelalte instrumente. Acest album cucereste prin executia sa extrem de interesanta si tehnica cat si prin atmosfera un pic avant-garde pe care o ofera. Iubitorii de metal extrem vor aprecia la sigur albumul.
Va propun spre auditie cateva materiale video:







Nick aka Fieldy

Tuesday, December 4, 2012

SEAS ON THE MOON feat Octav Casian - Solar Death



Va prezentam o noua piesa semnata de  SEAS ON THE MOON impreuna cu Octav Casian. Aceasta este una din cele mai reprezentative trupe ale progressive metal-ului moldovenesc constituita din urmatorii membri:
tobe: Voluta Eugen, Bass - Ciobanu Andrei, Chitara - Voluta Valentin. In 2011 au scos  un promo cd numit "Mioritual Healing" pe care-l puteti gasi aici http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3413102. Despre Octav pot sa va spun ca a fost vocalist in legendara trupa death/trash metal Accident aka Axident formata in 1988 in Chisinau. De-a lungul existentei trupa a scos nu mai putin de 6 albume. Ultima lor aparitie pe scena a fost in 2007 in deschiderea concertului Napalm Death in Romania. Din 2009 activeaza ca vocalist in trupa belorusa Inaera.
Va propun sa audiati noua piesa si alte cateva materiale video a trupei SEAS ON THE MOON, sustinem impreuna cultura rock autohtona!










Nick aka Fieldy