Saturday, February 23, 2013

Cronica concert - 10 ani Abnormyndeffect



Iata am si sarabtorit aniversarea a 10 ani  Abnormyndeffect!
Evenimentul a fost deschis de catre tanara trupa de punk/hardcore Walk Alone care au si lansat un nou EP “Stranglehold”. A fost o deschidere demna, baietii au dat tonul muzicii vesele si asa
s-a  inceput nebunia. Chiar daca inca mai au de lucrat la unele capitole, pe mine unul ma bucura sa aud live muzica mai cruda, mai netocita, asa ca nu pot decat sa le urez baietilor succes si perseverenta.

Urmatorii pe scena au urcat prietenii nostri Aeon of Death care au lansat de curand albumul “Reborn”. Acesti reprezentatni ai scolii vechi de metal moldovenesc incanta publicul de fiecare data cand ies pe scena si de data asta n-a fost o exceptie. Au cantat si un cover a piesei The Prodigy “Fuck Them and Their Law” care a provocat o adevarata nebunie.

Oaspetii din Bucuresti – Mediocracy dupa mine au incantat publicul la maxim, atat prin piese crust/punk rapide cat si ceva mai lent ca piesa “destroy / rebuild”. Ca iubitor de acest stil eu am fost fascinat de ce fac baietii astia. Sunt putine trupe prin est care abordeaza asa gen de muzica si ma bucur ca fratii nostri o fac si calitativ. Nu pot decat sa le urez mult succes in continuare si ii mai asteptam in Moldova.

Momentul culminant al serii a fost cand baietii din Abnormyndeffect au urcat pe scena, inca de la soundcheck oamenii s-au inghesuit in fata scenei dornici de grind. De la primele acorduri a inceput veselia, au fost piese cantate pentru prima data live, de pe noul album cat si piese de pe albumul “betwin”. Personal am stat mai mult sa ascult piesele si am fost uimit de tehnicitatea cu care au cantat si ce energie au emanat, a fost treaba serioasa. Chiar acum ascult albumul lansat "Curtea suprema" si e distrugator de bun, la capitolele tehnicitate/instrumental cat si la versuri/mesaj - jos palaria... e arta pura.

Publicul a fost foarte prietenos, diferit, dornic de muzica, de veselie, s-au distrat toti cum puteau mai bine. Mosh-pitul , circle-pit-ul nicidecum n-au lipsit, chiar si fetele n-au fost impotriva sa se-arunce in “hora”. S-a cantat “la multi ani” si s-a sarbatorit in adevaratul sens al cuvntului!
Multumim organizatorilor, publicului prezent, oaspetilor din Bucuresti precum si invitatilor locali Aeon of death si Walk albone.
Ne vedem la urmatorul eveniment.

Nick aka Fieldy

Monday, February 18, 2013

MEDIOCRACY "Gray and Poor"

Salut prieteni! Va invitam sa priviti noul clip al trupei Mediocracy pe care ii veti vedea live la Chisinau pe 22 februarie  in cadrul concertului de aniversare a trupei Abnormyndeffect. La productia clipului a contribuit nimeni altul decat Costin Chioreanu (chitaristul trupei) impreuna cu Gina Sanulescu la filmari.
Actuala componenta a trupei este:
Viez - vocal
Costin - chitara
Para - tobe
Fane - bass

Vizionare placuta \m/ Ne vedem vineri la concert si sarbatorim impreuna!


Tuesday, February 5, 2013

10 ani ABNORMYNDEFFECT - 22 februarie @ Albion + invitati speciali MEDIOCRACY (RO) + suport local


Vineri, 22 februarie va invitam in clubul Albion din Chisinau sa marcam 10 ani de cand au urcat prima data pe scena 4 baieti minori, cu puf pe bot, pletosi si fara antecedente penale. Butchers, care in scurt timp au devenit ABNORMYNDEFFECT vor sustine un concert aniversar. In cadrul acestui eveniment va iesi pentru prima data la iveala al doilea album de lung metraj al trupei - "Curtea Suprema" cantat deja de baieti cheli, barbosi si cu apucaturi neortodoxe.
https://www.facebook.com/abnormyndeffect




Avem deosebita placere sa-i prezentam pe invitatii speciali din Bucuresti - MEDIOCRACY (metal punk) care vor canta pentru prima data in Chisinau. Sa-i intalnim asa cum o facem de obicei, cu bucurie, dansuri, paine si sare. In 2012 Mediocracy au scos EP-ul "Memory Hole". Pentru cei care inca  nu-i cunosc gasiti mai jos niste video mai noi, mai vechi precum si paginile de facebook si bandcamp.
https://www.facebook.com/mediocracy1
http://mediocracy.bandcamp.com/



Urmatorii invitati speciali sunt AEON OF DEATH care in ianuarie 2013 au lansat albumul "Reborn". Putini care mai stiu dar frontman-ul trupei, Dumitru, a facut parte din primele componente Butchers in calitate de bassist, apoi de chitarist iar tobosarul Costea si bassistul Victor au cantat in Empathalogical Necroticism, trupa care a pus bazele grindcore-ului autohton, ei au fost adevarati dascali pentru Butchers/ABN si pentru intreaga generatie de brutaleri de dupa 2000. Mai jos gasiti proaspatul videoclip "Wake Up", pagina de facebook si link de unde puteti downloada gratuit noul album AOD.
https://www.facebook.com/AeonOfDeath
http://aod-reborn.com


WALK ALONE, cea mai tanara trupa a evenimentului dar probabil si cea mai activa la capitolul release-uri. La acest concert ei vor lansa un nou EP. Va indemnam sa sustineti aceasta trupa fiindca a rezistat in timp si peste vreo 8 ani vom sarbatori cu ei prima lor decada de existenta.
https://www.facebook.com/pages/Walk-Alone/285839308156347
http://walkalone.bandcamp.com/

Paza la scena va fi asigurata de membrii comunitatii Brutal Basarabia (BAF).
Un special thanks merge catre chitaristul din Mediocracy - Costin Chioreanu pentru acest poster minunat       ( twilight13media.com ).
Detalii privind mechandise , cd-uri vom anunta pe parcurs.
Pretul biletului va fi de 80 lei.
Aceasta este pagina evenimentului pe facebook, invitati-va si prietenii https://www.facebook.com/events/373036416128342/
Ne vedem la concert, pana atunci numai bine!