Friday, April 29, 2016

14.05.2016 - INFECTED RAIN live @ T5


Sambata, 14 mai, INFECTED RAIN va sustine un concert live in Chisinau, la Tipografia 5 (str. V. Pircalab 45).
Biletele sunt disponibile la Inkaholic Tattoo & Piercing Studio (Chisinau, bd. Bodoni 14, 068 0666 88).  Bilete in prealabil - 70 lei, in ziua concertului - 100 lei. Numarul biletelor este limitat.

PROMO: DEAD BEAT (Hardcore/crust Greece)


DEAD BEAT(side project of members Paroxysmos, Yellow Devil Sauce and Slavebreed) just entered in Feedback Sound Studio to record their first s/t E.P. The release will contain 5 songs and is going to be released under Noise Attack Distro (GR) around autumn 2016. The artwork is fixed by Jasper (Infested art).



Friday, April 22, 2016

11 OCTOBER 2016 - SHEER TERROR METAL FEST 3rd EDITION


Pe 11 octombrie 2016, Inkaholic Booking - Moldova prezinta: SHEER TERROR METAL FEST III. 

LINE-UP:

KORGULL The Extermitanor (Black Thrash Metal, Catalonia).
Numiti dupa o piesa Voivod, Korgull The Exterminator s-au format in 2004. Au la activ 4 albume de studio, ultimul din 2015 intitulat "Reborn from the Ashes".

VIGILANCE (New Wave of Blackened Heavy Metal, Slovenia).
Originari din Postojna, Inner Carniola, Slovenia, trupa s-a format in 2010. La inceput au cantat heavy/speed metal dupa care baietii s-au reorientat si in prezent canta black/heavy metal. Au lansat deja 2 albume, ultimul in 2015 - "Hounds of Megiddo". Asteptam cu nerabdare povestile lor despre ocultism, istorie si razboi.

HELLSODOMY (Death Thrash Metal, Turkey).
Amatorii de  death metal  la sigur vor aprecia trupa asta. S-au format in 2011, in 2014 au scos un demo si in 2015 un EP intitulat "Sodomy Is Nigh". Cu profunde mesaje anti religie, baietii ne vor bucura cu o portie de blasfemie in stil turcesc.

GRAVECRUSHER (Old SChool Death Metal, Hungary)
Death metalerii vor fi incantati de aceasta trupa la sigur. Cu o portie de old school death metal, baietii la sigur vor incinge atmosfera. S-au format in 2012 si de atunci au lansat un demo, un split si un EP.  
http://gravecrusher.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=dpDrz0WzRNg

HELL ETERNAL (Black Thrash Metal,Szeged, Hungary)
Ungurii astia ne vor bucura cu niste black metal destul de grotesc, old school sau cum vreti voi, dar suna "as hell". Deci veniti cu tortele aprinse si simtiti atmosfera... Hell Eternal fac parte din Inner Awakening Circle, alaturi de trupe precum: Dunkelheit, Gyötrelem, Lepra, Niedergang, Grimness, si Kripta, o adevarata miscare locala a culturii black metal din orasul Szeged.

Wednesday, April 20, 2016

13.05.2016 Cahul Metal Party: ABNORMYNDEFFECT // HARMASAR // ANXIETY @ Space Club


Invitam toti Iubitorii de muzica exterma din orasul Cahul si nu doar, la Cahul Metal Party.

Line up:
ABNORMYNDEFFECT (Grindcore/Brutal Death/Hardcore, Chisinau)
https://www.facebook.com/abnormyndeffect
http://abnormyndeffect.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/abnormyndeffect


HARMASAR (Pagan/ Folk Metal, Chisinau)
https://www.facebook.com/Harmasarhttps://www.youtube.com/user/HarmasarOfficial
https://soundcloud.com/harmasar


ANXIETY (Alternative Metal/Groove Metal/Thrash Metal, Cahul)
https://www.facebook.com/AnxietyBandCahul
https://soundcloud.com/vlad-socurenco/anxiety-apasat-de-necaz


13 mai 2016, ora 19:00
or. Cahul, Space Club (str. Stefan cel Mare 3901)
Bilet: 40 lei
Share/Join/Support: https://www.facebook.com/events/1744053292473561

Monday, April 11, 2016

09.06.2016 - SADIST / THY DISEASE @ Albion Club


SADIST (Progressive death metal,Italia) revin la Chisinau pe 9 iunie in Albion Club, la o distanta de aproximativ 6 ani de la primul concert sustinut de acestia in Moldova. Concertul face parte din turneul lor est-european in sustinerea si prezentarea noului album (al 7-lea la numar) "Hyaena" inregistrat la Nadir Music Studios.





Invitati speciali - THY DISEASE (Industrial/groove metal, Polonia)



09.06.2016
Chisinau, Albion Club
Bilet pre-sale: 150 lei (din 15.04.2016 - Albion Club)
Bilet in ziua concertului: 200 lei

Saturday, April 2, 2016

Review: SCAB - Human Garbage [2016]


SCAB este o trupa grindcore din State College, Pennsylvania, USA, formata din 2 membri multi-instrumentisti: Tyler Gearhart (tobe /vocal) si Taylor Nordberg (chitara/bass/vocal) . S-a format in 2013 si deja au lansat 10 EP-uri, 5 albume full lenght si un live album. Pe 1 aprilie au lansat cel de-al 5-lea album intitulat - Human Garbage. Materialul contine 36 de cantece , marea majoritate cu o durata mai mica de 1 minut. Muzical vorbind, albumul este o excelenta portie de grindcore presurata cu o multime de influente: death metal, crust, d-beat, hardcore, punk, fast core. Nu trebuie sa va sperie acest mix de stiluri, din contra suna foarte bine, se asculta cu voie buna si veselie! In piesele lor, baietii abordeaza subiecte despre violenta, moarte,gore insa nu lipsete doza de umor, cel putin din titlurile unor piese precum Chicken Skin Teddy Bear sau Stabbed with A Squirrel s.a.
De partea tehnica (inregistrari/mixaj) s-a ocupat Taylor Nordberg (chitara/bass/vocal), la Smoke & Mirrors Productions in Spring Hill, Florida. De masterizare s-a ocupat Jeramie Kling la acelasi studiou. Pe album, la vocal a fost invitat Brando Calrissian Clingo. De art-work s-a ocupat Tyler Gearheart (tobe/vocal) si a iesit o treaba excelenta, ilustreaza exact mesajul albumului.


Note: 8/10