Monday, September 19, 2016

15 octombrie 2016 - DEADEYE DICK & KILLER VICTIM + Local Support @ Chisinau, Teatrul Spalatorie


Sambata, 15 octombrie 2016, Brutal Basarabia  invita iubitorii de muzica extrema la concert:

Line up:
Deadeye Dick (metalcore/deathcore, Bucuresti, Romania) - este o prezenta constanta pe scena de metal din Romania. Au la activ peste 50 de concerte alaturi de trupe precum The Ocean, Terror, Veil of Maya și Death Before Dishonor. In 2014 unii din voi au avut ocazia sa-i vada live la Chisinau in cadrul Strike Down Your Boundaries Tour, alaturi de Abnormyndeffect.
https://www.facebook.com/deadeyedickofficial
http://deadeyedick.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=f_QR_INOOz4

Killer Victim (hardcore/punk/metal, Bucuresti, Romania) trupa a fost formata din dorinta de a contribui la cladirea scenei DIY din Bucuresti, cantand o muzica agresiva dar cu un mesaj pozitiv, impotriva extremismului, autoritatii, religiei si discrimiarii de orice fel. Trupa activeaza din anul 2014 si a cantat cu trupe ca Downfall of Gaia, Comeback Kid, Negative Approach, Oathbreaker, The Rodeo Idiot Engine, I Am A Curse si multi altii. In 2015 trupa a suferit cateva schimbari de line-up insa dupa un an de lucru s-au reapucat de treaba cu membrii si piese noi iar acum ajung pentru prima data in Republica Moldova.
https://www.facebook.com/killervictim
https://0331records.bandcamp.com/album/drop-out-of-life-killer-victim-split-0331-002
https://www.youtube.com/watch?v=h9j7P8W_6-s
https://www.youtube.com/watch?v=0Uta5VVL8Uw

Suport local:
Till The Last Drop (groove/southern metal, Chisinau, Moldova) - trupa a fost fondata in 2010 de catre chitaristul Egor si tobarul Steopa. Dupa mai multe experimente in domeniul metalcore/hardcore, trupa a ales calea metalului clasic american. In 2016 au lansat 2 single-uri pe care le puteti asculta si downloada gratis pe pagina lor de bandcamp.
https://www.facebook.com/ttldband
https://tillthelastdrop.bandcamp.com/
https://youtu.be/dMbBfNOVG6U

Autist (Crossover/punk, Chisinau, Moldova) - este una din putinele trupe care reprezinta scena hardcore/punk/thrash din Moldova. In 2015 au lansat primul lor demo pe care-l puteti asculta si downloada gratis pe pagina lor de bandcamp.
https://www.facebook.com/autist666
https://autist666.bandcamp.com

15 octombrie 2016
Chisinau, str. M. Eminescu 72  - Teatrul Spalatorie
Suport trupe: 60 lei
Link event: https://www.facebook.com/events/1739334879660002



No comments:

Post a Comment