Thursday, December 1, 2016

URA DE DUPA USA a lansat videoclipul piesei "Indiferenta"


URA DE DUPA USA (Hardcore / Punk / Thrash Metal, Zarnesti, Romania) au lansat astazi, pe 1 decembrie, de ziua Romaniei, videoclipul piesei "Indiferenta", extrasa de pe albumul "Cicatrice" lansat in 2016. In creatia sa, trupa a venit intotdeauna cu un mesaj social dur care se pliaza perfect si asupra realitatilor din Moldova, personal mie imi sunt aproape de suflet.
Video clipul piesei poate vizionat accesand link-ul de mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=eFtGdSDwYZQ

Trupa Ura De Dupa Usa si-a inceput activitatea in indepartatul an 1992. In 1993 au inregistrat primul demo intitulat "De 3 ori Ura". A urmat apoi o perioada in care au sustinut mai mult concerte in tara. In 1995 au lansat primul album - De Ce Atata Ura? si un split EP cu trupa ZOB.  In 1998, UDDU au inregistrat albumul "Respinsi De Societate" care nu a fost editat din varii motive. Ulterior, trupa si-a intrerupt activitatea, ca mai apoi sa revina in forta in 2011 cu o serie de concerte in mai multe orase din Romania. In 2016 au lansat al treilea album numit "Cicatrice" pe care-l puteti asculta sau cumpara mai jos:



Discografie:
1993 - De 3 Ori Ura - Demo
1995 - Split w/ ZOB
1995 - De Ce Atata Ura? - Album
1998 - Respinsi De Societat - Album needitat
2016 - Cicatrice - Album

Link-uri oficiale:
https://www.facebook.com/U.D.D.U.1993
http://www.uradedupausa.ro/
https://uradedupausa.bandcamp.com
https://www.youtube.com/channel/UCRBtOM5-59tyT3a7gXtaIHg

1 comment:

  1. Are you looking for free Twitter Followers?
    Did you know that you can get these AUTOMATICALLY AND TOTALLY FOR FREE by using Like 4 Like?

    ReplyDelete