Friday, January 18, 2013

Swedish SBDM machine - Vomitous: Promo 2012


Formata in 2001, aceasta brigada s-a facut remarcata pentru prima data in 2007, pe split-ul cu Inhuman Dissiliency, care a fost scos sub aripa celor de la Sevared Records.  Pe acel split, baietii au scos pe vitrina un bucatoi de slam delikatesnyi, care iti face gura punga, si iti baga toate nemurelele in convulsii. Raw, crude, succulent, ca poti sa te unji din cap pina in picioare, imbibat pe deplin cu mirodenii devourmentesti/arteroeruptioneshti/gutrotesti.
In 2010, teroristii vin cu un E.P. intitulat ''Surgical Abominations of Disfigurement'' format din 4 piese bombe, care satisfac cele mai inalte ghost-uri de calitate ale scenei SBDM.  Unele argumente:
 1. Cperta desenata de Mike Majewski (Devourment) 
2. La backing au varsat niste flegme acelasi Mike, J. Evans din Ingested(GBR)  si seneacul Henke Olin din Obscene (Norway).
Solid, nu?

Cu toate ca materialul dar a iesit la fel sub aripa celor de la Sevared, el difera radical de primul release, atit la nivel compozitional cat si la capitolul sound. Aici deja se face observata semnatura proprie a trupei, care a fost modelata cu grija de-a timpul anilor. Pe mine m-a rupt in bucati, fiind unul din cele mai bune releaseuri ascultate in acel an.
Si uite ca dupa 2 ani de pauza, trupa anunta un E.P. nou – ’’Empires Of The Great Enslavement’’ si un promo 2012, scos cu ajutorul italienilor din Permeated Records, unul din cele mai active si apreciate labeluri la moment . 

Promo-ul care include 2 piese lasa in urma temele gore banale, in care se scalda sute de trupe, toate una ca una, fara pic de originalitate.  Asa ca fara multa vorbe, am pocnit cd-ul centru muzical, am pus play, si odata cu rifful din secunda 10, care vine ca un avion ce tine sa decoleza, m-a aruncat in alde dimensiuni.. dimensiuni in care se deschid noi orizonturi pline de simbolism esoteric, unde creierul meu a ramas complet spart, de la atita finete si agresiune in acelasi timp. Pe linga aceste 2 trackuri, baietii din Permeated Records au mai pus pe net si un video de la SickFest 2012, pentru piesa ’’On The Column Of Insignificance’’, piesa care mi-a pus capac sincer. Instrumentele sunt ca Mona Lisa, + 2 vocalisti  se completeaza excelent unul pe altul formand un megabeast, un tyrannosaur mazafaka, care pur si simplu m-a devorat complet.
Baieti, eu asa interpretari  organice/naturale nu am auzit demult, asa ca indemn pe toti ce nu ma cred sa dea cu urechea, si sa sutina baietii.
Mai jos savurati the new wave of brutality, hommies! :)

 


Dupa parerea mea e baietii astia scot cel mai bun slam din Europa la momentul de fata.
Multumiri inca odata trupei pentru promo-ul trimis, si ii salut cu aceasta ocazie! 

9/10. Misarubka


No comments:

Post a Comment