Tuesday, February 5, 2013

10 ani ABNORMYNDEFFECT - 22 februarie @ Albion + invitati speciali MEDIOCRACY (RO) + suport local


Vineri, 22 februarie va invitam in clubul Albion din Chisinau sa marcam 10 ani de cand au urcat prima data pe scena 4 baieti minori, cu puf pe bot, pletosi si fara antecedente penale. Butchers, care in scurt timp au devenit ABNORMYNDEFFECT vor sustine un concert aniversar. In cadrul acestui eveniment va iesi pentru prima data la iveala al doilea album de lung metraj al trupei - "Curtea Suprema" cantat deja de baieti cheli, barbosi si cu apucaturi neortodoxe.
https://www.facebook.com/abnormyndeffect
Avem deosebita placere sa-i prezentam pe invitatii speciali din Bucuresti - MEDIOCRACY (metal punk) care vor canta pentru prima data in Chisinau. Sa-i intalnim asa cum o facem de obicei, cu bucurie, dansuri, paine si sare. In 2012 Mediocracy au scos EP-ul "Memory Hole". Pentru cei care inca  nu-i cunosc gasiti mai jos niste video mai noi, mai vechi precum si paginile de facebook si bandcamp.
https://www.facebook.com/mediocracy1
http://mediocracy.bandcamp.com/Urmatorii invitati speciali sunt AEON OF DEATH care in ianuarie 2013 au lansat albumul "Reborn". Putini care mai stiu dar frontman-ul trupei, Dumitru, a facut parte din primele componente Butchers in calitate de bassist, apoi de chitarist iar tobosarul Costea si bassistul Victor au cantat in Empathalogical Necroticism, trupa care a pus bazele grindcore-ului autohton, ei au fost adevarati dascali pentru Butchers/ABN si pentru intreaga generatie de brutaleri de dupa 2000. Mai jos gasiti proaspatul videoclip "Wake Up", pagina de facebook si link de unde puteti downloada gratuit noul album AOD.
https://www.facebook.com/AeonOfDeath
http://aod-reborn.com


WALK ALONE, cea mai tanara trupa a evenimentului dar probabil si cea mai activa la capitolul release-uri. La acest concert ei vor lansa un nou EP. Va indemnam sa sustineti aceasta trupa fiindca a rezistat in timp si peste vreo 8 ani vom sarbatori cu ei prima lor decada de existenta.
https://www.facebook.com/pages/Walk-Alone/285839308156347
http://walkalone.bandcamp.com/

Paza la scena va fi asigurata de membrii comunitatii Brutal Basarabia (BAF).
Un special thanks merge catre chitaristul din Mediocracy - Costin Chioreanu pentru acest poster minunat       ( twilight13media.com ).
Detalii privind mechandise , cd-uri vom anunta pe parcurs.
Pretul biletului va fi de 80 lei.
Aceasta este pagina evenimentului pe facebook, invitati-va si prietenii https://www.facebook.com/events/373036416128342/
Ne vedem la concert, pana atunci numai bine!

No comments:

Post a Comment