Friday, April 4, 2014

Strike Down Your Boundaries Tour: ABNORMYNDEFFECT (MD), DEADEYE DICK (RO), INNERGRAVE (RO)


Strike Down Your Boundaries Tour 2014

Într-o industrie muzicală suprasaturată, bazată pe percepții presetate menite să te mențină în zona ta de confort, artiștii din underground oferă mai mult decât experiența muzicală obișnuită și sterilă. Bazată pe pasiunea lor nealterată pentru artă, aceștia oferă o percepție alternativă asupra imprejurărilor în care ne aflăm, una care nu este formată numai din alb și negru, ci din mai multe nuanțe de gri. Cu aceste aspecte în minte, turneul ”Strike Down Your Boundaries”, care aduce laolaltă trupele Abnormyndeffect și Deadeye Dick, este un exercițiu artistic menit să scoată ascultătorul din cotidianul presetat de bariere și preconcepții. Innergrave se va alătura turneului în Braşov, Iaşi şi Chişinău.

Turneul ”Strike Down Your Boundaries” va include orașele:
15.05-București-Fabrica w/ Drop Out of Life
16.05-Brașov-Rockstatdt w/ Innergrave, The Dignity Complex
17.05-Iași-Rock Music Cafe w/ Innergrave, TBA
18.05-Chișinău-Club Albion w/ Innergrave, TBA

ABNORMYNDEFFECT este una din trupele etalon de grind poliritmic din Europa. Având un stil personal, ce combină elemente experimentale de new age grindcore, trupa abordează teme ce țin de contextul social și politic în care se află. La un an după lansarea excelentului album ”Curtea Supremă”, trupa revine în România pentru turneul ”Strike Down Your Boundaries”. În 11 ani de activitate, Abnomyndeffect are la activ mai multe turnee în ţări precum România, Ucraina, Rusia, Finlanda, Cehia, Polonia sau Slovacia.
http://abnormyndeffect.bandcamp.com/
http://soundcloud.com/abnormyndeffect
http://www.facebook.com/abnormyndeffect

DEADEYE DICK este o prezență constantă pe scena de metal din România, având la activ peste 50 de concerte în compania unor trupe precum The Ocean, Terror, Veil of Maya și Death Before Dishonor. Stilul eclectic al trupei este o reflecție a diferitelor percepții si abordări pe care membrii Deadeye Dick o au asupra muzicii. Anul 2013 a fost unul important pentru trupă, în martie au lansat videoclipul piesei Drowning in Ink, înregistrată la Next Dog Studio alături de Marius Costache, iar din septembrie 2013 se prezintă într-o nouă componență, cooptându-l pe Mihai Gheorghe (ex-Sinscape) la voce.
http://deadeyedick.bandcamp.com/
http://facebook.com/deadeyedickofficial

INNERGRAVE au susținut din 2007 concerte în diverse locații din țară, alături de trupe autohtone, cât și internaționale: Napalm Death (UK), Master (USA),Exhumed (USA), Parricide (PL), Fleshgore (UKR), The Arson Project (SUE), Abnormyndeffect (MD), având în permanență un feedback bun din partea publicului și a site-urilor de specialitate. INNERGRAVE se pregătește de înregistrarea unui videoclip la una din piesele ce vor apărea pe primul material discografic full-length, care urmează a fi lansat în 2014.
http://youtube.com/watch?v=X_-c7HzfWdQ
http://facebook.com/innergrave

No comments:

Post a Comment