Thursday, June 26, 2014

OBSCENE EXTREME FESTIVAL JULY 16 - 20, 2014 in Trutnov, Czech Republic


16 iulie - 20 iulie
Trutnov ( Na Bojišti ), Cehia.
Obscene Extreme Festival.

Introducerea Obscene Extreme World Tour pentru 2014!

De la nașterea Obscene Extreme  în 1999, exact 643 (anul viitor va depăși "magic" numărul 666) trupe au cantat pe scena  Obscene Extreme Fest.
Aceste trupe au venit din aproape fiecare colț al globului și au atras hoarde de fani înrăiți  ai muzicii extreme din toată Europa și dincolo de baza sa de origine în Republica Cehă.

Ce aduce fanii la Obscene Extreme este mai mult decât selecție largă de grindcore underground, crust, punk, death, thrash, hardcore precum si atmosfera incredibila, etica DIY și adevăratul spirit al comunității. Nu contează de unde ești sau cine ești, toată lumea este la fel atunci când sunteți în groapă!

De aproape 15 de ani oamenii au călătorit pe glob,au condus pe toate continentele și au dormit în aeroporturi și gări pentru a veni la Obscene Extreme, iar acum Obscene Extreme  face același efort de a veni la tine din nou!
După un tur mondial cu adevărat nebun OEF în 2013, cu festivaluri in Mexic, Indonezia și Australia, staff-ul organizatoric, nu a renunțat și s-au întors să-l facă încă o dată în 2014! In turul OEF Club Mondial 2014 sunt incluse Japonia, Australia și Statele Unite ale Americii.

5 motive pentru care Obscene Extreme World Tour va deveni locul in care te vei reintoarce in fiecare an:
1. Underground Adevărat.
Obscen Extreme este unul dintre puținele festivaluri cu adevărat underground in cadrul caruia participa atat trupe cu renume cat si trupe din negura underground-ului.

2. Vegan-friendly.
Orice ai face sau nu,esti vegan sau nu, esti binevenit la Obscene Extreme.

3. Prețul biletului Fair.
Fara agentii de rezervare sau preturi exagerate de mega-festival de rahat, Obscene Extreme este accesibil pentru toată lumea.

4. Fără reguli de rahat,Fără securitate de rahat.
Stage diving,dansurile pe scenă sunt binevenite. Obscene Extreme ii tratează pe toti ca pe oameni și nu te oprește sa te distrezi.

5. Grindcore carnaval.
Poarta o mască de gaz, rochie ca o banana goregrind, Obscene Extreme este mai mult decât un festival - este o petrecere!
Bine ați venit în familia Obscene Extreme!

Consultați mai multe informații pe site-urile OEF!
http://www.obsceneextreme.cz/
https://www.facebook.com/events/706799552678191/?fref=ts
https://www.facebook.com/notes/obscene-extreme-crew/obscene-extreme-2014-running-orderprogram/338484419632112




No comments:

Post a Comment