Monday, December 25, 2017

26 februarie 2018 - Napalm Death / Deathrite / Abnormyndeffect live in ChisinauNapalm Death, Deathrite si Abnormyndeffect vor canta la Chisinau pe 26 februarie 2018 la Karaoke Concert Hall Atrium. Concertul face parte din Winter Assault Tour 2018, turneu care in sfarsit ajunge si in Moldova datorita celor de la AT Booking

Napalm Death este legendara trupa britanica care a definit genul muzical grindcore (prin combinarea elementelor de hardcore, punk si death metal, cu voci guturale, tempo rapid si versuri cu un puternic mesaj socio-politic). In decursul celor peste 30 de ani de cariera au lansat 15 albume de studio, ultimul "Apex Predator - Easy Meat" lansat in 2015. Napalm Death este trupa care a fost inclusa in Cartea Recordurilor pentru cea mai scurta piesa compusa vreodata care are 1.316 secunde. Este vorba despre "You Suffer" de pe primul lor album "Scum" lansat in 1987.
http://www.napalmdeath.org/

Deathrite este o trupa death metal/punk din Dresden, Germania formata in 2010. Printre numeroase turnee si concerte, germanii au cantat alaturi de trupe cu renume international precum: Napalm Death, Integrity, Rotten Sound, Aura Noir si Full of Hell. Venind din scena DIY punk si fideli acesteia, acesti patru tipi nu s-au temut sa adauge in muzica lor riff-uri old school death metal si incursiuni sludgecore. 

Abnormyndeffect este cu siguranta una din ele mai bune trupe grindcore/brutal death/hardcore din tara si din Estul Europei. Grupul a luat fiinta la inceputul anului 2003 in Chisinau cu numele “Butchers” si in aceeasi perioada au inregistrat prima caseta demo “Don’t happy, Be worry”, apoi a urmat o serie de concerte in tara. In 2004 au cantat la Metal Heads Mission Fest in Ucraina si au inregistrat al doilea material discografic “Ineffable Trance”, care ulterior a devenit o parte a split-ului cu Disentomb si Drug-Store. In toamna aceluiasi an trupa si-a schimbat denumirea in Abnormyndeffect si au sustinut primul concert cu noul nume la Petrogrind Fest I in St. Petersburg, Rusia. In primavera anului 2005 a fost inregistrat CD-ul “Inside Nowhere – Outside Nothing”. In decembrie 2007 au lansat un split cu trupa "VX" (Rusia) via "Imbecil Entertainment" din Ucraina. Split-ul conČ›ine piesele din demo-ul inregistrat in 2005, remasterizat in 2007. In septembrie 2008 au lansat primul album intitulat “Betwin” via "Macabre Mementos Records" din Japonia. Dupa lansarea albumului, au sustinut mai multe concerte si turnee in mai multe tari din Europa (Romania, Cehia, Ungaria, Finlanda, Latvia etc) precum si in spatiul ex-sovietic. In februarie 2013, la cei 10 ani de activitate, Abnormyndeffect a lansat cel de-al doilea album numit “Curtea Suprema” via "Imbecil Entertainment" si “Eclectic Productions” din Ucraina. In prezent trupa lucreaza asupra unui nou EP care va fi lansat in curand. Pe 25 februarie 2018 trupa va implini 15 ani de activitate.

26 februarie 2018
Moldova, Chisinau,  str. Albisoara 4, Karaoke Concert Hall Atrium
Bilete disponibile in reteaua iticket: https://iticket.md/event/napalm-death
Invite your friends and join the event, support the scene!

No comments:

Post a Comment