Tuesday, June 5, 2018

8 iulie 2018 - DIY Live: P.F.A. (hc/thrashcore, HU) & NAURU (powerviolence/hc, HU) + Local Support


Salutare prieteni!Brutal Basarabia impreuna cu Ministerul Subculturii si-au unit fortele si isi propun sa exploreze diverse stiluri muzicale din zona undergroud inclusiv punk, hardcore, crust, grindcore si alte subgenuri prin organizarea concertelor live. Primul concert din seria DIY Live va avea loc pe 8 iulie 2018 la care sunt invitate doua trupe din Ungaria.

Line up:
P.F.A. (hardcore punk/thrashcore, Veszprém, Ungaria)
https://www.facebook.com/pfasidviciousisalive/
https://pfaquitcallingusthrashcore.bandcamp.com
https://soundcloud.com/wearepfa
Influentati de trupe precum Black Sabbath si NOFX, cinci prieteni din Veszprém, Ungaria au hotarat prin 2006 sa dea un nume rau punk-ului si s-au apucat de muzica. Au ales sa cante un punk rapid cu influente thrash. De-a lungul timpului au lansat 8 materiale discografice printre care doua split-uri cu NewDeadProject si Dance or Die.

NAURU (powerviolence/hardcore, Veszprém, Ungaria)
https://nauru.bandcamp.com/releases
Nauru este un trio band din acelasi oras, care de asemenea au ales sa cante muzica rapida dar ceva mai apasatoare si anume au combinat muzica powerviolence/grindcore/hardcore/punk. Este o trupa tanara, formata in 2017 si au lansat in acelasi an primul material discografic numit "I".

WALK ALONE (crossover hardcore, Chisinau, Moldova)
https://www.facebook.com/walkalonemdhc/
https://walkalone.bandcamp.com/
Walk Alone este o trupa hardcore punk/crossover din Chisinau formata in 2011. Este probabil unica trupa din scena hc/punk si cred ca una din cele mai perseverente trupe de pe la noi. Au la activ un demo, un EP si un album de studio numit "Warm-Blooded" lansat in 2016.

SELF PROGRAMMED DEAF (groove metal, Chisinau, Moldova)
https://www.facebook.com/SelfPD/
S.P.D. este o trupa formata in 2010. De atunci au trecut prin mai multe schimbari de componenta si de stil ca acum sa dea cu un groove metal straight in your face.

Duminica, 8 iulie 2018
Open doors: 19:00
Barul Pro Sanatate, Chisinau, str. Vasile Alecsandri 90/1, intersectia strazilor V. Alecsandri si Alexandru cel Bun.
Support artisti: 100 lei
Link event: Diy Live: Nauru & PFA + Local Support

Sustine Miscarea!

No comments:

Post a Comment