Wednesday, June 19, 2019

03.10.2019 - VADER live in Chisinau



Salutare prieteni! Trupa Vader (death metal, Polonia) si Thy Disease (industrial groove metal, Polonia) vor canta la Chisinau pe 3 octombrie 2019. Acest concert face parte din turneul "The Messenger Arises", turneu care va cuprinde mai multe orase din Ucraina, Moldova, Armenia, Georgia, Kazakhstan si Kyrgyzstan.

Vader este o trupa de death metal din Olsztyn, Polonia. Grupul si-a inceput activitatea in 1983 si de atunci au lansat 14 albume de studio si mai multe demo-uri, split-uri, EP-uri si albume live. Cel mai recent material discografic este EP-ul "Thy Messenger" lansat pe 31 mai 2019 prin intermediul Nuclear Blast.
Vader Official Site
Vader on Facebook

Thy Disease este o trupa de industrial metal formata in 1999 in Cracovia, Polonia. La inceputul activitatii muzicale, polonezii cantau death/black metal ca mai apoi sa-si identifice propria directie muzicala si anume industrial metal cu influente groove. De-a lungul timpului, grupul a lansat 6 albume de studio, ultimul fiind "Costumes Of Technocracy" din 2014.
Thy Disease official site
Thy Disease on facebook

Invitati speciali:
Moribund Oblivion este o trupa de black metal din Istanbul, Turcia. Trupa a fost formata in 1999 si de-a lungul timpului au lansat 6 albume de studio. "Turk" este numele ultimului album, lansat in 2015 prin intermediul Dust on the Tracks.
Moribund Oblivion on facebook

Support local:
Harmasar - folk  / pagan metal din Chisinau, Moldova
Harmasar on facebook

Walk Alone - crossover hardcore din Chisinau, Moldova
Walk Alone on facebook
Walk Alone on bandcamp

3 octombrie 2019
Ora: 19:00 (7PM)
Chisinau, BandaBar
Pre-sale Tickets - 300 lei
Biletele pre-sale pot fi achizitionate la Vdrovapub
Link event: VADER live in Chișinău @Bandabar

No comments:

Post a Comment