Saturday, September 28, 2013

File din istorie: CARNEVAL

Pentru ca de-a lungul istoriei  au existat mai multe trupe care au influentat intr-o oarecare masura cultura metal-ului basarabean am decis sa aducem la lumina istoria si creatia unor trupe care deja si-au incetat activitatea dar au lasat o amprenta importanta in muzica extrema autohtona.

Prima trupa pe care va propunem s-o cunoasteti este CARNEVAL (gore/grindcore Chisinau)

Trupa a fost infiintata pe 27 noiembrie 2005. La inceput au fost 4 membri: Egor (tobe), Andrei (chitara), Vlad (bass) si Catalin (vocal). Mai tarziu Vlad a parasit trupa si baietii au continuat sa cante fara bass. Aproximativ dupa un an, pe 4 octombrie 2006 baietii au inregistrat un demo intitulat "Die Next Time". Dupa inregistrari Catalin a parasit si el trupa. Dupa mai mult timp au gasit un nou vocalist, Andrei care abia a debutat in scena metal locala. Si-au incetat activitatea prin 2008-2009. Au dat mai multe concerte prin cluburile din Chisinau, cei care au reusit sa-i vada/asculta live cu siguranta isi amintesc cu nostalgie de acele dezmaturi!
Mai jos puteti audia piesa "Die Next Time" de pe demo-ul lor cu acelasi nume.

Celelate piese le puteti asculta pe canalul nostru youtube  https://www.youtube.com/user/BrutalBasarabia
Nick aka Fieldy

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

No comments:

Post a Comment